Forums

Full Version: Streamovaní serveru
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2

Guest

Zdravím, chěl jsem si nastavit streamování serveru 81.0.206.203:28991 COD4, ale chybička se vloudila, při pokusu o streamování :
The Server IPTongueort that you have entered is already added by another user.

Takže tento server má jiný uživatel , prosím o vyřešení této situace, protože sever je pro nás naprosto nepoužitelný. Díky
Dobrý den,

streamování COD4 serveru je externí záležitost (projekt http://game-violations.ggl.com). My nemáme možnost ovlivnit způsob, jakým tato externí služba funguje, ani jim jakkoliv zasahovat do databáze. Obecně chyba, kterou popisujete je dle google poměrně častý problém a způsob, jak jej vyřešit naleznete např zde: [url]http://game-violations.ggl.com/index.php...adID=96047[/url]

Obecně jde o to, že ve spolupráci s http://game-violations.ggl.com je třeba server odebrat uživateli, který jej již nevlastní a přidat k Vám.
Těmto problémům lze předejít ideálnězakoupením serveru na delší období, než 1 měsíc po jeho řádném nastavení.

Pokud by s vyřešením byly problémy, ještě se ozvěte (přiložte komunikaci, kterou v této věci s externí společností budete vést).




LuBoS Wrote:Zdravím, chěl jsem si nastavit streamování serveru 81.0.206.203:28991 COD4, ale chybička se vloudila, při pokusu o streamování :
The Server IPTongueort that you have entered is already added by another user.

Takže tento server má jiný uživatel , prosím o vyřešení této situace, protože sever je pro nás naprosto nepoužitelný. Díky
Tak kdyz jsem koukal, tak by nemel byt problem tuto situaci vyresit.

Guest

Díky za radu,
napsal jsem jim, poslal všechny důkazy, tak uvidím jak dlouho to bude trvat.

Guest

Staci ak im posles screenshot control panelu kde je viditelna IP, oni to tomu majitelovi zrusia a ty si budes moct dat svoj stream pod na irc na ich webe

Guest

Tak vyřešeno. Pak ale ještě problémy s punkusterem, protože na serveru je uplně stará verze a chybí tam soubor pbucon.use . Ale to už jede jak má.
Staci dat do konzole v HLSW pb_sv_update a je to na nejnovejsi verzi. Pak uz jen restart.

Guest

Doporučuji <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.cod-rcontool.com/">http://www.cod-rcontool.com/</a><!-- m --> - skvělý prográmek ke správě CoD serveru.

Guest

buca Wrote:Staci dat do konzole v HLSW pb_sv_update a je to na nejnovejsi verzi. Pak uz jen restart.
Tak právě tohle nestačilo.
Musel jsem FTP nahrát soubory pbucon.use a pbsecsv.htm
Tak dobre, dal jsem to 2x a bylo to.
Pages: 1 2