Forums

Full Version: Stahování dema přes web
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Zdravim měl bych takový dotaz, jestli by šlo nějak udělat aby se dali dema natáčená přes Zblock stahovat přes web bez dalšího uploadu a zadávání jména a hesla.

Pokud nevíte jak to myslím tak zblock má speciální příkaz a to zb_record a ten započne nahrávání SourceTV Dema (nahrává celý server). Toto demo se uloží do složky cstrike a když se na něj chci podivat musím ho stáhnout z ftp a když se na něj chtěji podivat kamarádi tak jim ho musím poslat nebo někam uploadovat.

A potřeboval bych to vymyslet nějak abych třeba jen zadal
http://PORT+IP/cesta/nazevdema.dem
A aby se to začlo hned stahovat, šlo by to nějak?
Dobrý dotaz na HOSTISe
Tak trochu jsem zkoušel a jeden plugin od esl to částečně umožňuje normálně mi po zadání příslušných příkazů vyhodil ať zadám http://IP:PORT a vyskočila tam na mě normálně jednoduchý web. Ale má to 3 nevýhody pořád to chce rcon heslo na tom webu a asi tak 10sekund dema je víc jak 10mega velký. A hlavní problém tento plugin + 2 hráči na serveru a využití ramky podle control panel 1.1giga takže prakticky nepoužitelný
Webové servery na herních strojích z důvodu performance nemáme a dělat nebudeme.
PHP skript spouštěný z xxx.clanhosting.cz by transfer dem na web server mohl řešit.

Webhosting si můžete aktivovat k hernímu serveru z administrace, skript v php si napíšete podle nějakého vzoru jak pracovat s ftp...
Dobrý den,
vyřešil jsem toto přes Linux server. Tak, že server stahoval dema k sobě a poté nahrával na webové rozhrazní. Jestli-že by jste měli zájem mohu tuto službu zřídit u nás na stroji pište na skype:Filip465. Avšak tato služba je celkem náročná HW požadavky, tak by byl nucen nějaký menší úplatek.