Forums

Full Version: Nastavení serveru, prosím poraďte.
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
IP serveru 81.0.206.204
Zdravím, díky Bucovi jsem rozběhl na serveru meta a sourcemód.(netušil jsem že server jede na linuxu a strkal tam mod pro win) Přidal jsem do něj všechny pluginy co jsem chtěl a zatím to šlape jak má.
Mám ale dvě otázky pro zkušené:
1. fast download - něco jsem o tom četl a jestli jsem to pochopil správně tak musím mít nebo si založit svoje webový stránky aby bylo možné někam nahrát ty soubory ze serveru? Bez toho to nejde?
2.je nějaký plugin nebo příkazy na boti aby fungovali trochu jinak než mi teď fungují? Mám 18 botů, hrají stále, dělají místo člověku, mohou pokládat bomby, mám vypnutý autobalance, ale stejně jsou boti pořád v týmech napůl. Měl bych představu takovou že budou třeba 3 boti u T a 5 u CT stále, ale jakmile se někdo (třeba já) připojí k T tak k CT naskočí dalších třeba 5 botů. Nebo alespoň že se přihlásí jeden hráč - naskočí 4-5 botů proti němu, přijde kámoš a naskočí třeba dalších 4-5 botů, takže by to bylo 2 hráči vs. 8 botů (například). Je to vůbec možné tak nastavit?
Děkuji za případnou pomoc.
Na fast download potrebujes nejakej web, kam to nahrajes. Ten si muzes zalozit v administraci zdarma. S tema botama nevim. Chce to projit pluginy a zjistit co umi.
bot_add_ct - přidá bota k CT
bot_add_t - přidá bota k T